Το χαμόγελο κάνει καλό….

Standard

…. να το εξασκείτε, ιδίως το πρωί …. και να το στηρίζετε, ιδίως τώρα

Είχα πει να μην ξαναγράψω στο blog για τουλάχιστον έξι μήνες ώστε η απουσία μου να γίνει αισθητή και να δώσω ένα ηχηρό μήνυμα από τη σφαίρα της μικροκατάθλιψης στην οποία ενέδιδα με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς…….

αλλά τελικά χθες είχα βγει….. και λέω εκεί που ήμουν, θα απουσιάσω άλλη φορά, τώρα δεν μπορώ….. είμαι χαρούμενη….. περίπου όπως πάντα! Γιατί άμα θες να χαρείς, χαίρεσαι, δεν υπάρχει περίπτωση.

Πάμε τώρα λοιπόν,

Επίσης, αν συνεχίσω να μιλάω με κάποιους όπως ο Αλέξανδρος ή ο Παναγιώτης από εδώ, όπως σήμερα, και αν αυτοί είναι καλά, θα συνεχίσω να είμαι πολύ χαρούμενη. Το καταλάβατεεεεεεε?????

«Απ’ αυτή τη στέγη έχει πολλή θέα, βλέπεις πολύ μακριά, βλέπεις ποια αμάξια περνάνε, βλέπεις τα σπίτια, βλέπεις διάφορα πέρα, εεεε τα άλλα τα ξέρεις, βάζεις τη φαντασία σου,καλά αυτά θα λέμε τώρα? «

Οπότε, αυτό τι είναι? ΕΕΕΕΕ?? ΠΟΥ ΠΑΣ????

ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ._

Αν θέλετε, συμπληρώστε αυτό όσοι δεν το έχετε δει ακόμα. Αν και τώρα ό,τι και να λέμε, άμα κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται…. αλλά όπως πάντα, αυτοί που δε φταίνε τα πληρώνουν. Εγώ στεναχωριέμαι. Πολύ. Είναι κρίμα.

Advertisements

3 responses »

  1. Το έχω συμπληρώσει αγαπητή και έχω αφήσει και σχόλια στον Γιώργο Μαργαρίτη που το ανέβασε σαν θέμα πριν από κάτι μήνες.Είναι παλιά υπόθεση και χαίρομαι που την ανεβάζεις.Πρέπει ο κόσμος να ευαισθητοποιηθεί για κάποιους οργανισμούς(όπως το χαμόγελο)που αν μη τι άλλο παράγουν έργο…

    Φιλί

  2. η υπόθεση είναι παλιά αλλά το πρόβλημα δεν είναι καθόλου παλιό…. συνεχίζει να υπάρχει κανονικότατα και είναι πραγματικά μεγάλο. δεν είναι απλό να βρεθούν τόσα παιδιά χωρίς στέγη ή να πρέπει να μετακινηθούν από εκεί, αφού ζουν εκεί, πάνε σχολείο εκεί, έχουν φίλους εκεί.

    τώρα, καλά εννοείται, πως δε φεύγω. δεν υπάρχουν χειρότερα…. χεχεχε
    :-) εδώ θα τα βγάζω όλα, να χουμε να θυμόμαστε :-)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s