Μυστικές συνταγές ;-)

Standard

 

Με την E. χθες στα Goodys συζητάγαμε για φαγητά και για σχέσεις, μέχρι που κάποια στιγμή είπα εγώ, να ας πούμε αυτό το σάντουιτς είναι σαν τη σχέση που έχει μείνει έξω από το ψυγείο και μετά δεν τρώγεται με τίποτα.  Οπότε έτσι σιγά σιγά αρχίσαμε να ανακατεύουμε την κουζίνα με τους έρωτες και τέλος εν μέσω δακρύων απ’τα γέλια καταλήξαμε στο ότι:

Γιαααααα να μαγειρέψεις μια πολύ καλή σχέση-γλυκό χρειάζεσαι:

6 κιλά φλερτ για αρχή, από το καλό όμως αλλιώς δε δένει, λουλούδια και τέτοια επιτρέπονται αλλά με μέτρο εκτός αν θες σχέση-χαλβά

8 κιλά χημεία…. ε τώρα δεν κολλάει η σαντιγί στο μπακλαβά…

4 κιλά αμηχανία και λίγη συστολή…  μπορείς και να μη βάλεις αλλά συνιστάται…. ειδικά για τις σχέσεις-κυδώνι, κερασάκι, σταφύλι κτλ

12 κιλά χιούμορ, τα 4 μπορούν να είναι και πρόστυχο … Αλλά αν το παρακάνετε το πολύ πολύ να φάτε ξινό τσιζκέικ… Τα υπόλοιπα κανονικό!

10 κιλά καλή σεξουαλική χημεία, αλλά σε αργές και μικρές δόσεις, γιατί πρέπει να περισσέψει μέχρι το τέλος! Εκτός αν θες σχέση-μπισκότο (κοινώς καλό αλλά σύντομο :-) )

21 κιλά αγάπη, αλλά αφού έχει ήδη αρχίσει να φουσκώνει το γλυκό και καλό είναι να τη ρίξετε μια κι έξω…. ιδανική για σχέσεις-τούρτα, γαλακτομπούρεκο και γενικά όλα τα βαριά και δύσκολα γλυκά…

35 κιλά κατανόηση… Με άλλα λόγια, άμα το γλυκό σας βγαίνει σκούρο μπεζ αντί για απαλό πορτοκαλί εεε….. μην το πετάξετε!

42 κιλά σεβασμός και ενδιαφέρον… αν φτιάξετε σχέση-σοκολάτα πχ μην την αφήσετε στον ήλιο ή μην την πετάξετε μέσα στην τσάντα… κρίμα είναι! :-)

68 κιλά παρεούλα, δηλαδή σινεμάδες, θέατρα, επιτραπέζια, λούνα παρκ για τους πολύ γλυκούς κτλ κτλ… (απαραίτητη!) Είναι ότι πρέπει για γλυκά τύπου κεικ και διάφορα άλλα χαλαρά που δε σε λιγώνουν γρήγορα και σου χρειάζονται  κάθε μέρα…

735 κιλά κουβεντούλα… Αυστηρά απαραίτητη από την αρχή ως το τέλος για παρακολούθηση της πορείας του γλυκού! Σε όλα τα γλυκά! Μια ιδέα είναι η εξής: βάζεις μια στρώση, ρίχνεις ότι έχεις από τα άλλα που έιπαμε. Άλλη μια στρώση κτλ κλτ…. Απαραίτητη, γιατί αλλιώς ή θα κολλήσει το γλυκό στο ταψί, ή θα γίνει συμπαγές και άνοστο, ή θα διαλυθεί όταν θα πας να το βγάλεις, ή θα καεί και το κυριότερο, δε θα το φας ποτέ! Συμπεριλαμβάνονται και οι καυγάδες στην μεγάλη ανάγκη. Επίσης το συστατικό αυτό συναντάται και ως επικοινωνία στους πιο επίσημους τσελεμεντέδες :-)

Τα γράψαμε κιόλας για να τα θυμόμαστε! Τώρα άμα ξεχάσαμε κάτι…

… άντε καλή όρεξη, χιχι :-)

YΓ. Οι περιγραφές είναι μια ευγενική προσφορά η οποία αποτελεί προιόν έρευνας και μελέτης και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα της ομιλούσας και της Ε. χεχε   :-)

Advertisements

5 responses »

  1. Ουαου! Με τοσα κιλα υλικα, φτιαχνεις σχεση οχι για 2, αλλα για συνταγμα ολοκληρο!

    (Σαν ενα θειο της μητερας μου, μαγειρα στα καραβια, που οταν ειχε ξεμπαρκαρει και παρει συνταξη, αμα τυχαινε και μαγειρευε εφτιαχνε ταψιαααα και ταψιαααα γιατι ηξερε τις αναλογιες μονο για καραβι -ή τουλαχιστον ετσι ισχυριζοταν αφου τελικα κερναγε ολη τη γειτονια.)

  2. Άμα βάλεις τόσα κιλά συστατικών δεν θα πέσει βαρής στο στομάχι ο συνδιασμός;Ήμήπως έτσι είναι τελικα;

    Καλό μήνα αγαπητή

  3. @plagal
    πω πω! φαντάζομαι ο θείος σου θα ήταν μεγάλος κατακτητής ε? ταψιάαα και ταψιάαα….. :-)

    @martini
    προσπαθούμε αγαπητέ, προσπαθούμε…. :-)

    @island
    ε όχι, αφού δεν το τρως ολο μαζί! αν και έτσι είναι….!

    @laxanaki
    χαχαχαχα «εμπρός…. για πες, μίλα μου, σ αρέσει εδώ? ποιο είναι καλύτερο, το ανοιχτό κόκκινο ή το κλειστό? στην δευτέρα δημοτικού σε παίζανε? εμένα όχι, κλαψ….. γιατί τα linux είναι καλύτερα? όχι πες μου, ξέρω αλλά ναι….»
    περισσότερα ε? κι εγώ! αλλά είπα να μην το παρακάνω! μπορεί και να κόψει….. αλλά δεν πειράζει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s