Το άι άι άι, το τζι και το καίει…..

Standard

Ή αλλιώς, για πόσο ακόμα θα μπαίνουν στο μαγαζί μας δηλαδή στις σχέσεις μας αυτά τα συμπεράσματα και τα συμπεράσματα των συμπερασμάτων???

Ένας άνθρωπος που εκτιμώ βαθύτατα μου επέστησε την προσοχή στο in.gr το οποίο δημοσίευσε πριν από κάποιες μέρες τα παρακάτω:

Το σημείο G «υπάρχει, αλλά όχι σε όλες τις γυναίκες»

Έπειτα από μισό αιώνα διεθνούς αναζήτησης και πειραματισμού, το μεγάλο ερώτημα ίσως κοντεύει να απαντηθεί. Ιταλοί γιατροί υποστηρίζουν ότι το λεγόμενο σημείο G υπάρχει, όχι όμως σε όλες τις γυναίκες. Οι λίγες τυχερές που το διαθέτουν, λένε, είναι αυτές που μπορούν να φτάσουν σε κολπικό οργασμό.

…………..

Αναρωτιέμαι πόσες γυναίκες διάβασαν αυτό το άρθρο. Πόσες από αυτές τις γυναίκες ψάχνουν το σημείο τζι ενώ ταυτοχρόνως ψάχνουν στην πραγματικότητα να βρουν το ποιες είναι. Γιατί η αναζήτηση του να το «έχεις», στη δουλειά, στις σχέσεις, στις ανατομικές αναλογίες, στα χρήματα, είναι κατά βάθος μια αναζήτηση του πως να χαίρεσαι τις στιγμές σου χωρίς τη δικτατορία των γυαλιστερών περιοδικών και των γιατρών που έκαναν τσιφλίκι τη ζωή μας χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι. Πολύ θα ήθελα αυτοί οι κύριοι επιστήμονες να μου εξηγήσουν επακριβώς τι είναι ο κολπικός και τι ο μη κολπικός οργασμός. Και γιατί θα έπρεπε να μας νοιάζει.

Πολύ θα ήθελα να μου πουν γιατί η πάχυνση ενός ανατομικού σημείου χωρίζει τις γυναίκες σε δύο κατηγορίες, στις έχουσες και στις μη. Και φυσικά δεν αμφισβητώ μια ιατρική εικόνα που πάρθηκε από μια κάμερα. Αλλά το έχουσες και μη έχει μια πολυ ύπουλη διάσταση. Γιατί έχουσα σημαίνει με βάση την «ευφυία» των «ειδικών» ικανότητα να χαίρεσαι. Αν είσαι στις έχουσες λοιπόν μάλλον γεννήθηκες σε θετικό αστερισμό (όπα, μπήκα σε άλλο αξιόλογο χωράφι τώρα). Αν είσαι στις μη, άστα να πάνε, τρίτη και 13 γεννήθηκες και μην λες και πολύ ότι χαίρεσαι τον έρωτα, γιατί όλοι ξέρουμε την αλήθεια.

Βέβαια κι αυτές οι γυναίκες δεν πρέπει να απογοητεύονται! Τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα! Μπορούν να ξεκινήσουν τη γυμναστική του σημείου τζι! Μάλιστα! Οι νέες ειδικότητες, γυμναστής του σημείου τζι, όργανα για γυμναστική του σημείου τζι κτλ καραδoκούν! Αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει σημείο τζι, δεν χρειάζεται να χάσουν κάθε αίσθηση εαυτού. Μπορούν να έρθουν στον πολυπόθητο οργασμό με άλλους τρόπους όπως λέει και η επιστήμη. Βέβαια δεν είναι το ίδιο αλλά κάτι είναι κι αυτό. Και φυσικά υπάρχει πάντα και ο ψεύτικος οργασμός, να μην ξεχνιόμαστε. Γιατί, σύμφωνα και με τις ευλογίες των γυναικείων περιοδικών, είναι καλύτερα να κάνεις ότι χαίρεσαι αυτό που δεν έχεις από το να χαίρεσαι αυτό που έχεις. Και βεβαίως να είναι και πολλαπλός…. Γιατί ως γνωστόν η αριθμητική 1, 2, 3, ….. δεν εφευρέθηκε από τους αρχαίους πολιτισμούς αλλά από τους σεξολόγους, τους γιατρούς της φυσιολογίας, και τους φοβερούς εραστές που διηγούνται τα κατορθώματά τους μέρα νύχτα, διότι το έχουν. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι είναι αυτό που έχουν….

Αυτό το οποίο σκέφτομαι και πέρα από την πλάκα είναι ότι όποια γυναίκα βρίσκεται σε μια σκέψη του πως θέλει να στέκεται απέναντι στον σύντροφό της ή πως αντιλαμβάνεται το δικό της έρωτα, σίγουρα, διαβάζοντας το άρθρο του in.gr, θα ένιωσε συναισθήματα αγωνίας, σύγχυσης, άγχους και ίσως θλίψης. Η εισβολή των μέσων στα πολύ προσωπικά μας ζητήματα και στις ευαίσθητες στιγμές μας, μας κάνει μεγάλη ζημιά. Και ξανατονίζω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις ιατρικές μελέτες και τα επιστημονικά συμπεράσματα. Ίσα ίσα μου αρέσουν! Δεν είναι ότι η ιατρική δεν έχει θέση στα σεξουαλικά ζητήματα αλλά τα ερωτικα και σεξουαλικά προβλήματα μεταξύ ευαίσθητων ανδρών και γυναικών ή οι επιτυχίες τους δεν είναι ζήτημα μήκους πλάτους και ύψους. Μόνο που κανείς κανείς δεν το λέει αυτό. Η ανασφάλεια για το σημείο g, ακολουθείται από την ανασφάλεια του αν είμαι τόσα ή τόσα κιλά, του αν έχω το κατάλληλο αμάξι ή τα κατάλληλα ρούχα κτλ κτλ… Το πρόβλημα είναι ότι, υπό την αυθεντία της ιατρικής και με την διάθεση να μας φωτίσουν, λες και τους το ζητήσαμε, οι διάφοροι πληροφοριοδότες μας, έχουν καταφέρει να μας κινούν σαν μαριονέτες ακόμα και μέσα στην κρεβατοκάμαρα μας.

Για να γίνει πιο κατανοητό, φανταστείτε ένα ζευγάρι που προσπαθεί να βρει το σημείο g για να φτάσει στον ακριβοθώρητο γυναικείο οργασμό. Και όχι, δεν το χοντρύναμε καθόλου, τα περιοδικά και και οι λοιποί κύριοι που ίσως και να έφτιαξαν και τον κόσμο, ποτέ δεν ξέρεις :-) , το έχουν χοντρύνει πολύ περισσότερο εδώ και χρόνια. Φανταστείτε λοιπόν ένα ζευγάρι που προσπαθεί να φθάσει το γυναικείο οργασμό κάνοντας έρωτα και φέρτε στο νου σας τη σκηνή. Φανταστείτε δηλαδή έναν άνδρα που προσπαθεί να «κρατηθεί» χαρτογραφώντας και μια γυναίκα που προσπαθεί να «αφεθεί», επίσης χαρτογραφώντας. Αυτό λέγεται τέλειο σεξ εκεί έξω, αλλά για κάποιους ανθρώπους φαντάζει ακόμα γελοίο. Αυτόι οι διαφορετικοί άνδρες και οι διαφορετικές γυναίκες δε δέχονται να υποκύψουν στην πλύση εγκεφάλου πάνω στο πως να αισθάνονται, πως να χαίρονται και στην τελική πως να είναι. Και αυτό είναι αισιόδοξο.

Τα παρακάτω είναι αποσπάσματα από ένα υποθετικό ζευγάρι μετά από πχ πέντε χρόνια που διάβασε στις 21 φλεβάρη 2008 το άρθρο του in.gr:

«Μήπως δεν έχεις

«Δε θα το βρω ποτέ»

«Η Πίτσα είχε…»

«Αν δεν έχω πως θα του το πω?»

«Οι φίλες σου έχουν

«Ο άλλος το είχε βρει»

«Εντάξει, δεν το έχεις αλλά είσαι καλή κοπέλα»

Φυσικά όλοι ξέρουν ότι το χειρότερο δεν είναι αυτό αλλά αυτά που λέμε στα κρυφά μέσα μας, μήπως είμαι για τα μπάζα?

Οπότε κορίτσια και αγόρια, πρόβλημα! Εσάς η σχέση σας έχει σημείο g? Ψάξτε….! Μέχρι να το βρείτε απαγορεύεται να χαίρεστε! Βέβαια η επιστήμη δούλεψε για εσάς και σας έχει μια ευχάριστη έκπληξη! Τώρα πια δεν χρειάζεται καν να κάνετε έρωτα! Πριν ακόμα συμβεί αυτό μπορείτε να ανακαλύψετε με μια απλή, γρήγορη και φθηνή μέθοδο αν έχετε το σημείο G, όπως λέει και ο κύριος Τζανίνι, για να αποφύγετε και τις δυσάρεστες εκπλήξεις όταν θα έχετε αρχίσει να ζητάτε και λίγη αγάπη!

Κορίτσια, αν δεν το βρείτε, μην αυτοκτονήσετε αμέσως! Τρέξτε πρώτα στους γονείς σας και ρωτήστε, μα καλά, ένα τζι δεν μπορούσες να μου δώσεις? Μετά ρωτήστε ποιες από τις φίλες σας το έχουν. Πάντα το ξέρατε ότι η Πηνελόπη και η Αμαλιάδα ήταν πιο χαρισματικές! Mέχρι και στο σχολείο έκαναν καλύτερες χειροτεχνίες. Και μετά χωρίστε. Είναι κρίμα ένας άνδρας σαν τον καλό σας να υπολείπεται του τζι! Γιατί χωρίς το τζι δεν καίει και πριν το τζι δεν άι. :-)

Αυτό που θέλουμε δεν είναι το τζι. Άλλα πράγματα βλέπω εγώ να θέλουν οι άνθρωποι. Κι αναρωτιέμαι εκεί στα μεγάλα πανεπιστήμια, στα απλησίαστα ιατρικά ερευνητικά κέντρα, στα δημοσιογραφικά γραφεία, αυτοί οι κύριοι τόoooooσα έμαθαν, αυτά δεν τα είδαν?

PS. Αυτή η γυναίκα παρά την τραγική της ιστορία, φαίνεται να ζει καλύτερα απο διάφορες πρωταθλήτριες του σεξ. Λέει, however, I will never experience sexual pleasure, at least in this part of the body.

YΓ2. Το μόνο πράμα που πρέπει να έιμαστεν περήφανοι να έχουμεν μεγάλο, τζιαι το μόνον που αξίζει τον κόπο, εν μια μεγάλη, χρυσή ατόφια καρδιά, όσοι έχουν. Καλά τα λέει στο ξενύχτικον… :)

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s