Ένα διπλοψημένο παραμύθι!

Standard

Τι είναι άραγε το μπισκότο? Από τι φτιάχνεται και γιατί? Τι σχήμα έχει, τι γέυση, πώς μυρίζει? Ποιός πρωτοσκέφτηκε άραγε να το φτιάξει και πότε? Πώς να έφτασε μέχρι τα μέρη μας?  Τι χρειάζεται για να φτιάξει κανείς μπισκότα και πώς μπορεί να το κάνει? Και πάνω απ’ όλα  σε τι μας χρησιμεύει το μπισκότο? Μήπως θα μπορούσαμε άραγε, αν παίρναμε πολλά πολλά μπισκότα…. να χτίσουμε σπίτια παραμυθιού??? :)

biscuits

Αύριο, Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο με την ευγενική χορηγία της Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.,  διοργανώνει από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα ένα μαγικό Αφιέρωμα στο Μπισκότο για μικρούς και μεγάλους και για όσους  θέλουν να παίξουν με τα μπισκότα, να μάθουν την ιστορία τους στην Ελλάδα και στον κόσμο, να ανακαλύψουν την αξία τους, να τα αγγίξουν, να τα χαζέψουν και … να τα μαγειρέψουν, μέσα από πολλές δραστηριότητες και εκπλήξεις!!

Οπότε, μαμάδες και μπαμπάδες, αναγνώστες του ταπεινού μου μπλογκ, όσοι νιώθετε ακόμα παιδιά και όσοι λατρεύετε τα μπισκότα μην χασομεράτε!! :D:D Εκεί θα είμαι κι εγώ, μια από τις πρώτες πιστές οπαδούς του μπισκότου, από την πρώτη μέρα της ζωής μου μέχρι και σήμερα!! :)

Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα αυτού του αφιερώματος και εδώ το πρόγραμμα το Ελληνικού Παιδικού Μουσείου για τους επόμενους τρεις μήνες και την περίοδο των χριστουγέννων!!

Ελάτε να…. »διπλοψήσετε» όσα γνωρίζατε και όσα δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα για τα μπισκότα!!!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s