Σκυλίσια ζωή

Standard

Θα σας πω μια σόκιν ιστορία που είδα σήμερα. Τα συμπεράσματα… δικά σας :)

Καθόμουν σήμερα στο μπαλκόνι και κάπνιζα. Απέναντι είναι μια αυλή όπου κατοικούν τέσσερα σκυλιά ίδιας ράτσας, όλα κυνηγετικά. Δύο αρσενικά και δύο θηλυκά.

Η μία σκυλίτσα είναι η αγαπημένη μου. Είναι κάτασπρη με κάτι καφέ αυτάκια σκέτη γλύκα!!!!

Καθόντουσαν λοιπόν τα σκυλιά και λιάζονταν βαριεστημένα κάτω από το μεσημεριανό ήλιο. Το ένα αρσενικό και το ένα θηλυκό ήταν κάτω από ένα υπόστεγο και ψιλοκοιμόντουσαν. Ο μεγάλος ο σκύλαρος, τον έχω παρατηρήσει εδώ και καιρό, είναι ο ωραίος της παρέας και ο μάγκας, ήταν ξαπλωμένος στη μέση της αυλής σαν άρχοντας και άραζε μεγαλοπρεπώς. Η σκυλίτσα έκοβε βόλτες γύρω γύρω.

Κάποια στιγμή η σκυλίτσα πάει και κάθεται δίπλα στον σκύλαρο τον άρχοντα και άρχισε σιγά σγά να του την πέφτει. Πραγματικά! Του τριβόταν εκεί, τον πείραζε, ανέβαινε πάνω του και διάφορα άλλα που ντρέπομαι να πω :) Πολύ κομψά πρέπει πάντως να παραδεχτώ!

Ο σκύλαρος όμως μάλλον βαριόταν απίστευτα και δεν ανταποκρινόταν και τόσο. Ότι και να έκανε το θηλυκό δεν μάσαγε αυτός. Άραζε και δεν ψηνόταν. Μηδέν!

Κάποια στιγμή η σκυλίτσα πρέπει να βαρέθηκε και αφού τεντώθηκε έφυγε με μικρά βηματακια και πήγε λίγο πιο κει, έκατσε κάτω από ένα δέντρο και αγνάντευε κοιτώντας μια από κει και μια απο δω.

Εν τω μεταξύ όμως παρατηρούσα ότι τα άλλα δύο, το άλλο αρσενικό και το άλλο θηλυκό είχαν ξυπνήσει και είχαν αρχίσει τις περιπτύξεις. Και το πράγμα χόντραινε όλο και περισσότερο. Αφού είχαν γίνει τα αρχικά και μάλιστα αρκετά σόκιν σηκώθηκαν και πήγαν κάτω από ένα άλλο υπόστεγο πιο κλειστό και απόμερο για να αρχίσει το νταβαντούρι.

Ε και τότε έγινε ο χαμός! Ο σκύλαρος, ο αραχτός και ο βαριεστημένος, ο πολλά βαρύς, μόλις το κατάλαβε αυτό πετάχτηκε πάνω, έτρεξε κάτω από το υπόστεγο, έπιασε τον άλλον σκύλο και τον έκανε του αλατιού! Μιλάμε για ΤΟ ΞΥΛΟ. Τον έλιωσε. Αφού τον εξόντωσε πλήρως, τόσο που ο άλλος σερνόταν για να φύγει, ο σκύλαρος έπιασε το θηλυκό και χωρίς πολλές πολλές περιστροφές άσκησε τα καθήκοντα του επιβήτορα εδώ και τώρα δίχως να σηκώνει πολλά πολλά.

Είχα μείνει άφωνη.

Οση ώρα γινόνταν αυτά και αφού ο σκύλαρος έπιασε το δέυτερο θηλυκό γύρισα να κοτάξω τη σκυλίτσα μου. Είχε γυρίσει και κοίταζε. Μόλις άρχισαν γύρισε βαριεστημένη και ήρεμη από την άλλη και χάζευε κάτι γάτες.

Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα πως αν τα σκυλιά κάπνιζαν, αυτή η σκυλίτσα θα άναβε εκείνη τη στιγμή τσιγάρο με τον πιο γαμάτο τρόπο που υπήρξε ποτέ

Advertisements

2 responses »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s